“Anemone” dzied “Ziedugravās”

Vasaras pēdējā pietura – augusts,
Drīz vasara aizmigs,
Kaut kur mākoņos izklīdīs vasaras sapņi,
Paliks tikai siltas atmiņas… /I.Krūmiņa/
Ar augusta noskaņām piektdien, 16.augusta pēcpusdienā pie mums “Ziedugravās” viesojās Jaunjelgavas kultūras nama vokālais ansamblis “Anemone”. Viena no dziedātājām bija mums ļoti pazīstamā Inga Krauze, kura vienmēr labprāt atsaucas un atbrauc pie mums uzspēlēt ģitāru un, protams, uzdziedāt gan savas, gan citu autoru dziesmas. Arī šoreiz Inga bija iniciatore šim pasākumam. Ansambļa vadītāja Inese Sudrabiņa centās kopā ar dziedātājām aizvest klausītājus izstaigāt jaunības un pagātnes takas. Skanēja pazīstamās un līdzi dziedamās dziesmas “Mežrozīte”, “Vēstule no Sorento”, “Dziesma pie Daugavas”, “Mērkaķītis”, “Tavā tuvumā”. Daudziem klausītājiem tika iedoti mūzikas instrumenti, lai spēlētu līdzi. Kāds ritmu noturēja, kādam aizgāja nedaudz šķērsām, bet nekas – līdzi tika.
Ludmila: “Patika. Varēja dziedāt līdzi. Patika, ka ansambļa vadītāja Inese iesaistīja klātesošos ar mūzikas instrumentiem.”
Genovaite: “Koncerts patika, jo balsis skanēja labi. Laba izdoma – sarkanie lakatiņi kā mežrozītes izplauka “izmetienā”.
Elvīra: “Varēja koncerts būt garāks, kaut kā pietrūka…”
Paldies ansamblim “Anemone” no Jaunjelgavas par “Augusta noskaņu” koncertu. Gaidīsim atkal ciemos! Uz tikšanos! sociālā aprūpētāja Inese Krūmiņa